Accesorii

Rezervor flotor

Rezervor flotor inox 5 litri pentru panouri solare

Rezervorul flotor inox, cu o capacitate de 5 litri faciliteaza umplerea automată a rezervorului și menține un nivel constant al apei. Acest rezervor simplu și eficient este proiectat pentru a asigura un flux continuu de apă în sistemul de încălzire solară, contribuind astfel la eficiența și performanța acestuia.

Contorller TK-7Y

Controller solar TK-7Y pentru panouri solare presurizate

Controlerul solar TK-7Y este un dispozitiv esențial pentru gestionarea și optimizarea sistemelor solare presurizate, furnizând funcții inteligente care maximizează eficiența și siguranța acestor sisteme.

Controller TK7

Controller solar TK7 pentru panouri solare nepresurizate

Controlerul solar TK7 este un dispozitiv esențial în funcționarea optimă a sistemelor solare nepresurizate, oferind o monitorizare și control precis al diferitelor componente ale sistemului.

Rezistenta electrica 220V - 1500W pentru panouri solare

Rezistenta electrica 220V - 1500W pentru panouri solare

Rezistența electrică de 1500 W pentru panouri solare reprezintă o soluție eficientă pentru încălzirea apei din rezervoarele de acumulare atunci când energia solară nu este disponibilă în cantități suficiente.

Rezistenta 2000W

Rezistența electrică de 220V cu o putere de 2000W

Acest dispozitiv este conceput pentru a furniza căldură atunci când radiația solară nu este suficientă pentru a asigura încălzirea apei la nivelul dorit. 

Anod de magneziu pentru panouri solare

Anod de magneziu pentru panouri solare

Anodul de magneziu pentru panouri solare are rolul crucial de a proteja rezervorul de stocare împotriva coroziunii și de a prelungi durata de viață a întregului sistem.

Supapa de protectie la temperatura si presiune

Supapa de protectie la temperatura si presiune

Supapa de protecție la temperatură și presiune este un element esențial în sistemele de încălzire a apei, asigurând reglarea și menținerea unei presiuni și temperaturi sigure în sistem.

Garnitura anti praf pentru tuburi panouri solare 58 mm

Garnitura anti-praf pentru tuburi panouri solare 58 mm

Garnitura Anti-praf pentru Tuburi Panouri Solare: O Barieră Vitală împotriva Elementelor Externe

Garnitura etansare tuburi panouri solare 58 mm

Garnitura etansare tuburi panouri solare 58 mm

Fabricată dintr-un silicon special, această garnitură este proiectată pentru a face față temperaturilor ridicate și condițiilor extreme întâlnite în sistemele solare.

Supapa eliberare vid pentru panouri solare presurizate

Supapa eliberare vid pentru panouri solare presurizate

Supapa de eliberare a vidului este un element esențial în sistemele de alimentare cu apă caldă sub presiune, deoarece protejează împotriva problemelor cauzate de presiunea negativă.

Te rugăm să verifici datele introduse

Trebuie să bifezi Nu sunt robot pentru a continua

A intervenit o eroare necunoscută

A intervenit o eroare în sistemul nostru pe care nu o am putut să o identificăm. Specialiștii noștri au fost înștiințați și se vor ocupa de remedierea ei.

Ne cerem scuze pentru neplăcerea creată.